Maria Skov Kristensen

Maria er BROENs første unge-ambassadør.

Hun har selv erfaringen med at gå til en fritidsaktivitet med støtte fra BROEN. Som seks-årig begyndte hun at gå til dans hos Juliussens Danseinstitut i Horsens med hjælp fra BROEN Horsens, fordi hendes mor som enlig forsørger til tre børn, hvor Maria var den yngste efter to ældre brødre, havde svært ved at få pengene til at slå til.

For Maria blev danseinstituttet hendes andet hjem og hendes udvidede familie, og hun dansede, indtil hun som 19-årig fik svært ved at finde tiden til det ved siden af gymnasiet.

“Jeg kan huske, at jeg blev rigtig glad. Det var starten på et danseeventyr. Det var starten på det sociale danseliv. Det var rigtig mange venner, man kom til at få. Det har været hele mit liv, at jeg kunne få lov til at danse.”

Maria Skov Kristensen blev udnævnt til ambassadør for BROEN Danmark i forlængelse af, at BROEN i oktober 2020 blev tildelt Tine Bryld Prisen 2020. I den forbindelse trådte Maria til i flere tilfælde for at fortælle sin personlige historie om at være et BROEN-barn. Bl.a. hos Go’Morgen Danmark – find mere om indslaget i Go’Morgen Danmark

Find mere om Maria Skov Kristensen og støtten fra BROEN Horsens